Antwoord op al je vragen via een paragnostenchat

Iedereen kent wel het gevoel met iemand te willen praten. Dit is een heel normaal gevoel, en het is dan ook zeker goed om hier gehoor aan te geven. Dit kan in de vorm van een keer je hart luchten bij een goede vriend, maar je kunt ook een meer neutrale persoon benaderen. Zo’n persoon kan bijvoorbeeld een psycholoog zijn, maar je kunt ook een spiritueel persoon benaderen zoals een medium of paragnost. Echter is het in deze corona tijden lastiger om fysiek met zulke mensen te praten! Gelukkig kun je tegenwoordig ook online met paragnosten praten. In deze blog schrijf ik daar meer over. Eerst begin ik met een stukje over wat paragnosten precies doen en hoe ze je kunnen helpen. Dan vertel ik wat meer wat specifiek gaat over het online aspect van het chatten met paragnosten. Tot slot schrijf ik over het platform Paravisie, waar je in contact kan komen met online paragnosten. Veel leesplezier!

Wat is een paragnost en hoe kan deze je helpen?

Ik heb nu al een paar keer het woord ‘paragnost’ genoemd, maar waarschijnlijk vragen jullie lezers je af wat dit eigenlijk precies betekent. Een paragnost is een overkoepelende term voor mensen die helderziend zijn. Helderziend betekent dat je gebeurtenissen kunt zien die zich op een andere plek of tijd afspelen dan ‘gewone’ mensen kunnen zien. Dit wordt ook wel paranormaal begaafd genoemd. Er kan naast ‘zien’ ook nog onderscheid gemaakt worden tussen voelen, weten, horen, ruiken of proeven. Welke gaven een paragnost heeft hangt helemaal van de persoon af. Doordat een paragnost paranormaal begaafd is hebben ze vaak ook een bepaald voorgevoel bij situaties en een ander perspectief dan de gewone mens. Daardoor kunnen ze je mogelijk bepaalde adviezen geven over een situatie die je ergens anders niet zou krijgen!

De voordelen van online chatten

Contact zoeken met iemand om over serieuze levensvragen te praten is voor veel mensen heel lastig. Om de drempel wat lager te maken kan online chatten een goede uitkomst zijn. Een paragnostenchat is vrij anoniem, omdat je alleen met iemand praat via een chatfunctie. In een paragnostenchat is ook wel vaak de mogelijkheid tot videobellen. Zo heb je iets directer contact met de paragnost. Wel zijn de voordelen dat je gewoon vanuit je eigen comfortabele omgeving met iemand kan praten, wat heel rustgevend kan zijn!

Je vragen beantwoord krijgen via Paravisie’s paragnostenchat

Je vindt een paragnostenchat op platforms zoals Paravisie. Deze platforms bieden een groot assortiment aan paragnosten aan. Elke persoon heeft een andere specialisatie of bepaalde gave, en jij kunt dus precies iemand uitzoeken die bij jou past. Verder regelt het platform alles voor je, wat echt super is!

Hot

Related Articles