Snel je motor of (sloop) auto verkopen, zonder actief te zijn op online marktplaatsen? Zo werkt het!

Heb je een auto, sloopauto of motor die je graag wil verkopen, maar krijg je al hoofdpijn wanneer je slechts denkt aan het reageren op de vele berichten op online marktplaatsen, het eindeloze onderhandelen, de slechte aanbiedingen die je ontvangt en mensen die niet komen opdagen voor bezichtigingen? Dan is dit artikel je op het lijf geschreven, want hier lees je hoe je gemakkelijk en snel jouw motor, auto of sloopauto kunt verkopen en binnen 24 uur een bod krijgt van een erkend bedrijf. 

Zonder hoofdpijn online je motor of (sloop) auto verkopen doe je zo

Er is eindelijk een oplossing voor het eindeloze onderhandelen en over en weer berichten op marktplaats. Heb je hier geen zin meer in? Meld dan je auto aan op een website zoals osw.nl. Hier kun je je tweedehands voertuig, zoals een motor snel verkopen door het simpelweg online aan te melden. 

Stap 1: Het aanmelden van je voertuig

Je vult het kenteken in en vult vervolgens het aanmeldformulier in. Heb je het aanmeldformulier ingevuld? Dan verzamelt het bedrijf voor jou biedingen van RDW erkende inkopers.

Stap 2: Je ontvangt binnen 24 uur een bod

Binnen 24 uur ontvang je het hoogste bod, dat voor je onderhandelt is door OSW. Je kunt er zelf voor kiezen of je het hoogste bod aanneemt of afwijst. Wijs je het bod af, dan kun je er ook voor kiezen om een tegenbod te doen. 

Stap 3: Het bod accepteren en het geld ontvangen

Accepteer je het bod? Dan worden alle administratieve zaken voor je geregeld door OSW en haalt de inkoper je motor, auto of ander vervoermiddel zelf bij je op. De betaling zal degene die het voertuig van je koopt ter plekke bij het ophalen aan je voldoen. 

 

Zo heb je binnen drie stappen, en wellicht dus al binnen 24 uur, je gebruikte voertuig verkocht via een online platform. En dat zonder dat je zelf hebt moeten onderhandelen, reageren op berichten of eindeloze afspraken hebt moeten inplannen. 

 

Je kunt via deze handige online dienst niet alleen je motor of auto verkopen, maar je kunt de diensten van het platform ook gebruiken om snel je sloopauto verkopen, of om een schadeauto, caravan, camper of boot te verkopen. Het verkopen van je gebruikte voertuig is gratis. De inkopers betalen namelijk een bedrag aan het platform om hier gebruik van te kunnen maken. 

 

Hot

Related Articles