Zo kom je van dit probleem af

Veel mensen in Amsterdam zullen dit probleem herkennen. Een muizenplaag. Een muizenoverlast kan zeer vervelend zijn, omdat het lastig en onhygiënisch is. Binnen de kortste keren zie je een muis, vind je keutels of ontdek je aangetast voedsel. Dat wil niemand! Je herkent een muizenplaag door muizenkeutels, knaagschade aan voorwerpen, een smerige geur en een knarsend geluid. Mocht je dit probleem nog niet herkennen, is het zeker goed om de muizen te voorkomen. Je hoeft ze namelijk niet te bestrijden, als ze er niet zijn. Dit kan je doen door voedsel te bewaren in afsluitbare bakken. Zo kunnen de muizen er niet bijkomen.

Wat kan ik doen?
Mocht je wel al dit probleem ervaren, is dit natuurlijk niet leuk. Gelukkig kan je er een hele hoop dingen aan doen om het te laten stoppen. Zo kan je je kieren en gaten dichtmaken die groter zijn dan je duim. Ook kan je je voedsel opbergen. Bewaar voedingsmiddelen in afgesloten bakken of bussen. Ruim je rommel op. Kruimels laten slingeren vinden de muizen juist erg prettig. Stapels rommel vormen de ideale verblijfplaats voor muizen. De laatste tip is neem een kat. Een kat houdt muizen op afstand, maar kan niet voorkomen dat ze binnenkomen.

Nu is het echt opgelost

Deze tips kunnen je natuurlijk helpen om de muizenplaag op te lossen, maar een muizenbestrijding helpt het probleem natuurlijk echt op te lossen. Je kan een professionele muizenbestrijder inhuren, ook in Amsterdam. Zij hebben de kennis en kunde om de muizenplaag op een professionele en effectieve manier te bestrijden. Het gebeurt altijd met respect voor de mens en het milieu. Muizenbestrijding Amsterdam zorgt er niet alleen voor dat er muizenklemmen liggen, ook worden de verschillen tussen de looproutes, nestplaatsen en verblijfplaatsen van de muis geanalyseerd. Er zijn verschillende manieren om af te komen van de muizenplaag. Je kan gifvrij en niet-gifvrij bestrijden. Dit kan door inzet van klemmen, vallen, vangkooien en meer ingrijpende oplossingen als gif in de vorm van blokken, korrels, pasta of schuim. De manier van bestrijding hangt meestal af van hoe de situatie is. Mochten er huisdieren aanwezig zijn, zal de bestrijder nooit zomaar met gif te werk gaan. Ook wanneer er kinderen in het huis aanwezig zijn.

Afhankelijk van de situatie, wordt ervoor of na een bestrijding gekeken naar de mogelijkheden om muizen te weren. Dit wordt vaak eenvoudig gedaan door middel van een rooster te plaatsen met open stootvoegen.

Wacht niet langer en zorg dat de muizen in je huis geen enkele kans maken om jouw leefomgeving onhygiënisch te maken.

Hot

Related Articles