Zomer musthaves van 2021

De zomer komt er weer aan en daar hebben we allemaal op zitten wachten. Wat leuk is aan elk seizoen is dat de trends veranderen en we dus voor elk seizoen van het jaar een nieuwe musthaves lijst kunnen maken. De een doet lekker waar die zelf zin in heeft terwijl de ander hiervan houdt en zich er helemaal in kan verdiepen en er ook van kan genieten. Uiteindelijk maakt het natuurlijk helemaal niet uit wat je aanschaft en wat je draagt, als je het maar leuk vindt. Maar als je houdt van fashion is het altijd interessant om eens te kijken en daarom zetten wij bij deze de zomer musthaves lijst op van 2021! Ben jij benieuwd en wil je geïnspireerd worden? Lees dan zeker verder.

Zonnebrillen

Zonnebrillen komen uiteraard elke zomer weer terug. Wij gaan het eens uitgebreid hebben over de vrouwen zonnebril. Er zijn bepaalde modellen die elk jaar terugkomen omdat ze tijdloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan het standaard montuurtje van Ray Ban. We kennen allemaal wel iemand die dit model heeft maar ook al jaren met liefde blijft dragen. Dit is natuurlijk uiteindelijk wat je wilt op het moment dat je een wat duurdere vrouwen zonnebril aanschaft. Ray Ban valt dan qua prijs nog mee, maar het hangt natuurlijk van jou af hoe gek je het maakt. Wat we vandaag even op de kaart willen brengen is de ronde zonnebril. We kennen de ronde bril uiteraard van Harry Potter, wat ervoor zorgde dat veel mensen een ronde bril associeerde met een nerd. Toch is de ronde zonnebril een begrip van zomer 2021 en gaan wij er juist enorm lekker op! Wat wel belangrijk is met een zonnebril. Is dat de grootte van de bril goed past bij je gezicht. Daarom geven we je als tip mee om een nieuwe zonnebril altijd in de winkel te passen, voordat je het aanschaft. 

Broderie jurkjes

Kledingstukken met broderie bestaat al jaren, maar we zien nu dat de broderie jurkjes in felle kleuren helemaal terugkomen. Broderie geeft een soort kanten look, wat het snel schattig maakt. Toch zorgen de felle kleuren ervoor dat het jurkje lekker zomers en opvallend is, maar ook hip en van deze tijd. Jurkjes zijn uiteraard onmisbaar in jouw kledingkast voor de zomer, dus shoppen maar!

Lage sneakers

We kennen allemaal de blote benen look met stoere Dr Martens wel. Toch gaat dit deze zomer er een beetje anders uitzien, namelijk: lage sneakers. Denk aan de Nike Air Force. Dit is ook een stuk prettiger voor je voeten dan je dikke winterse Dr Martens.

Hot

Related Articles